kras auto wegpoetsen

Wiki Article

Ben je minder blij geworden met je BMW omdat deze er fletch uit ziet? Laat je bolide door ons tot in detail. Iets dat je auto faal eruit doet zien komt door hagel, de invloeden van buiten geven de gelakte laag een doffe gloed. Wij zorgen er voor dat de sierlijke glans die je auto ooit eens bezat nogmaals naar voren komt. Voor het fraaiste resultaat zullen we de bovenste laag weer als nieuw maken. Onze medewerkers zijn altijd tevreden als de klus is geklaard, en dat is een te voorspellen uitkomst, want ze gebruiken de betere autowax en stoppen hun ziel en zaligheid. Zie op onze bedrijfswebsite enkele voor en na afbeeldingen om ons met een gerust hart te vertrouwen. In niet al te lange tijd staat er dan weer een geweldig blinkende bolide voor je verblijf waar je een zalig gevoel van ervaart.

Op de meest onvoorspelbare momenten kan het gebeuren, steentjes die omhoog springen of net even te snel met je sleutelbos en je lak is beschadigd. Allemaal van die kleine beschadigingen in je lak die je hoopt te ontlopen. Al die beschadigingen maken de kleur ook beslagen, het ziet er niet uit. Om weer in een prachtige vierwieler te touren is de oplossing om deze bij ons achter te laten voor een polijstbeurt, zelfs als de krassen dieper zijn, maar daar is een andere techniek voor. Een perfecte lak door onze polijstbehandeling geeft je Audi weer de helderheid die het had toen je hem bij de autodealer voor het eerst had gezien. Wat meteen opvalt is de kleur, deze is weer helder.

Is het niet geweldig al die glanzende auto's die sparkelen in het stralende van de zon of onder een lantarenpaal? Je kan je eigen spiegelbeeld zien zo hard glimt de gelakte laag. Met onze glas-coating service gaat ook jouw voertuig er net zo uit zien, is dat niet de wens waar je regelmatig aan zit te denken? Wat moet ik me bij glascoating inbeelden? Nou het is een extra beschermende laag over je huidige lak heen die voor vele jaren goed is. Het is van belang is dat de bolide eerst tot in de puntjes gepoetst moet zijn om de gel haar werk te kunnen laten doen. Het eindresultaat is dat nattigheid en al het andere viezigheid van deze ondergrond afglijdt zodat je altijd in een schone auto naar je werk kan.

Ook de binnenzijde van je bolide kunnen we totaal schoonmaken zodat je weer met een goed gevoel de bolide in stapt. Leren stoelen verkrijgen hun originele kleur en alles wat aan de binnenkant aanwezig is is zo schoon of als het net uit de fabriek komt. Maak je een groot aantal kilometers dan is deze minder fatsoenlijk als dat je zal willen. En wie wilt er nu genoegen nemen met een vies interieur. De stoffen bekleding komt na onze auto interieur reiniging er weer als nieuw uit te zien. Bijna iedereen vindt een nieuw gekochte Kia zalig geuren, jammer genoeg verdwijnt die geur vanzelf. Alle andere geurtjes die het interieur rijk is vernietigen we zodat je reukorgaan ook weer blij van elk autoritje wordt.

Ook een totaal pakket bestellen kan, dan maken we je bestelwagen overal brandschoon. Neem bijvoorbeeld bij ons het ‘autowassen’ pakket af. Tevens bestaat er een keuze om meerdere pakketten in te zetten, dan ben je in 1 keer klaar. Heb je een bedrijfswagen of een particuliere? Voor ons is er geen verschil, we helpen iedereen aan een fonkelend schoon voertuig. We stellen het reuze op prijs als je ons wilt aanraden bij bijvoorbeeld je tante. We hebben momenteel 6 autopoetsbedrijven door heel Nederland. Er is er altijd wel 1 bij jou in de buurt.

Bezoek onze website voor meer voorlichtingen.

Ben je niet zo blij meer met je Renault vanwege het feit dat deze er oud uit ziet? Wij poetsen je vierwieler van links tot rechts tot ie er weer als nieuw uit ziet. Sneeuw doet je auto geen geen goed, het wordt tijd om deze door ons onder handen te laten nemen. Na jaren lang buiten te zijn geweest is dat ook best onbetwistbaar, maar geen zorgen, in perfecte handen komt ie er als gloednieuw uit te zien. Voor de mooiste resultaten zullen we de bovenste laag weer doen glimmen. Met sterke middelen en de grootste zorg krijg je de auto weer in uitmuntende staat terug. Wil je meerdere foto's bekijken van auto's voor en na het poetsen? Deze kan je vinden op onze webpagina.
In volle pas komen de buren op je af met de vraag of je een nieuwe vierwieler hebt gekocht zo mooi als dat ie is geworden.

Dit is je vast niet gespaard gebleven, je bent onderweg om inkopen voor het weekend te doen en spontaan zijn er allemaal krassen bijgekomen door opspattend grind. Een hele bos krassen in je autolak waar je niet op zat te wachten. Al die beschadigingen maken de kleur eveneens flauw, het is wel eens mooier geweest. Om weer in een prachtige auto te rijden is de oplossing om deze bij ons achter te laten voor een polijstbeurt, zelfs als de steenaanslag dieper zijn, maar daar hebben we een andere methode voor. Zodra de professionele polijstbehandeling achter de rug is, zijn krasjes die afkomstig zijn van je sleutelbos, een paar boomtakken of grind weer honderd procent onzichtbaar. En natuurlijk die kleur, compleet opgebloeid.

Is het niet geweldig al die glanzende auto's die glanzen in het zonlicht of onder een lantarenpaal? Je kan je eigen spiegelbeeld zien zo feilloos is de gelakte laag. Dit wordt verkregen met nano-coating en dit is wat wij ook in ons aanbod hebben, dus jouw voertuig kan er net zo gelikt uit gaan zien. Wat is glas-coating nu eigenlijk? Nou het is een extra beschermende laag over je momentele lak heen welke vele jaren blijft werken. Wat nodig is, is dat de vierwieler eerst door en door gepolijst moet zijn wilt de behandeling effectief zijn. Het eindresultaat is dat nattigheid en al het andere vuil van deze ondergrond afglijdt zodat je altijd in een blinkende Kia rondrijdt.

Bovendien de binnenkant van je auto kunnen we compleet reinigen zodat je nogmaals met een lekker gevoel de bolide in stapt. Leren stoelen verkrijgen hun originele kleur en alles wat aan de binnenzijde te vinden is is zo schoon of als je net de autosleutel hebt verkregen. Als je Lees verder de bolide al een langere tijd hebt is deze minder fatsoenlijk als dat de bedoeling is. Als je je tante een lift moet geven dan is het een afgang als die een smerige lift krijgt. Alle hoekjes en gaatjes worden door ons aangepakt zodat er geen vuiltje meer te zien is. Bijna iedereen vindt een nieuw aangeschafte Mercedes prettig geuren, alleen duurt die geur niet voor altijd. We gaan niet met een zalige geur domineren, maar verwijderen deze zodat je auto interieur weer plezierig geurt.

Om je vierwieler volstrekt van binnen en buiten fris te laten stofzuigen bieden we ook pakketten aan. Het ‘autowassen’ pakket is een mogelijkheid die je bij ons kan bestellen. Bovendien kan je zelf besluiten om meerdere pakketten in te zetten, zo nemen we alles in 1 keer mee. Het is allemaal mogelijk bij ons, alle auto's en bussen die bij ons komen voor een behandeling reinigen we grondig aan de binnen of buitenkant en zelfs beide kanten. Nadat je jouw Mercedes fatsoenlijk hebt terug gekregen weten wij het op prijs te stellen als je ons als voorbeeld bij je zoon wilt aanraden. Door het hele land hebben we momenteel 6 autopoetsbedrijven staan die elk net zo goed is. Er is er altijd wel 1 bij jou in de buurt.

Bezoek onze webpagina voor meer informatie.

Report this wiki page